Edustus IPS - STPS

  • Posted on: 20 May 2017
  • By: teemu_pulkkinen

Edustus IPS – STPS lauantaina klo. 15.00

Olosuhteet vakiot – tähtäimet kalibroitu

Savonlinnan seudun palloseura eli STPS lähtee kauden toiseen otteluunsa hyvin harjoitelleena ja nälkäisenä hakemaan kauden ensimmäistä voittoaan. Kultsun luovuttua sarjasta STPSllä on ollut aikaa tarkkailla lohkon muiden joukkueiden otteita sekä tietenkin hioa omia kuvioitaan timanttisiksi.

Lauantaina vastaan asettuu Imatran paikallinen palloseura, joka nurmikentän remontin vuoksi joutuu/pääsee pelaamaan kauden kotiottelut sisähallissa! Sade, tuuli, epätasainen kenttä tai aurinko eiv varmasti tule häiritsemään tätä Kolmosen kamppailua, vaan olosuhteiden luulisi olevan suhteellisen vakiot. Toki kuumuutta ja hapetonta ilmaa voi aina syyttää kesän halliottelussa.

Imatralaiset ovat pelanneet tällä kaudella jo kolme ottelua, joista saaliina on vain yksi piste. Tappiot ovat tulleet kivikovalle SavUlle maalein 1-2 sekä PeKalle 0-1. Ainoan pisteen IPS nappasi Ristiinasta, jossa peli päättyi 2-2. Tasaisia, ns. yhden maalin pelejä imatralaiset ovat pelanneet ja varmasti heillä on parempi pelituntuma sarjapeleihin kuin savonlinnalaisilla.

STPS pääsee otteluun lähes samanlaisella miehistöllä kuin kauden ensimmäiseen sarjapeliin. Muutama loukkaantuminen on, mutta vahva runko on kasassa. Joukkueen kapteeni ja teippari Marko Huttu odottaa malttamattomana Imatran reissua:

”Imatralle ei ole niin kiva mennä, mutta aina sieltä on kiva tulla pois kolme pistettä pelikassissa. Olemme scoutanneet IPSin pelin hyvin ja osaamme iskeä oikeissa kohdissa oikealla tavalla.”

Kapteenin luottamus pelikavereihin on kasvanut kevään myötä:

Jätkät vaan komistuu ja fiksuuntuu päivä päivältä. Nykäsen Jaakkokin pääsi akateemiseen kouluun ihan heittämällä. Onnea Jaakko!”

Saa nähdä miten Marko Hutun ja kumppaneiden laukaukset osuvat maalipuiden väliin lauantaina, kun STPS kohtaa Edustus IPSin Aviasport Areenalla klo. 15.00.
Ottelun liveseurantaa voit seurata täältä: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&793431&M3