Edustus STPS IPS:n vieraaksi Imatralle

  • Posted on: 2 June 2016
  • By: riku.laamanen

Edustus IPS – Edustus STPS, Kaakon kolmonen, pe 3.6. klo 18.30, Karhumäen nurmi

Karhumäen stadionin katsomoon odotetaan yleisöryntäystä perjantaina 3.6, kun Savonlinnan ylpeys, STPS, matkustaa Imatran Palloseuran vieraaksi Kaakkois-Suomen kolmosen 5. sarjakierroksella. Tällä hetkellä sarjassa neljäntenä seitsemällä pisteellään majaileva savonlinnalaisryhmä on ennakkosuosikki perjantai-illan kamppailuun. Kotijoukkue IPS on onnistunut saalistamaan sarjassa toistaiseksi kaksi pistettä ja pitää näin ollen hallussaan toiseksi viimeistä sijaa. Edellisellä kierroksella STPS tasasi pisteet PeKa:n kanssa Kotkassa, ja IPS hävisi Lappee JK:n vieraana, joten epäilemättä molemmilla joukkueilla on tähtäimessä Karhumäeltä täysi pistepotti.

STPS:n alkukauden peliesityksistä on löytynyt paljon positiivisia asioita ja ajoittain kentällä on nähty silmiä hivelevän kauniita suorituksia. Ydinkysymys onkin siinä, kykeneekö savonlinnalaislauma toteuttamaan sovittua pelisuunnitelmaa ja pitämään fokuksen kasassa täydet 90 minuuttia ilman notkahduksia. Rahkeita siihen savolaisilta kyllä löytyy. Tärkeää on myös saada riittävän laaja ja pelikuntoinen kokoonpano matkaan mukaan, jotta korkea tempo pysyisi yllä läpi ottelun. Näillä näkymin viime viikot hyvin harjoitellut STPS saa matkaan useamman kuin yhden vaihtopelaajan, joten odotukset ovat jälleen kerran korkealla. Joka tapauksessa perjantaina pullot täyttyvät vedestä ja odotettavissa on kuumaakin kuumempi kamppailu tärkeistä sarjapisteistä.

Viime kaudella STPS löylytti Imatralaisia Karhumäellä tylyin 0-5 lukemin. Onnistuuko sama temppu perjantaina vai laittaako IPS keltamustat kuriin?

Kommentit

Hyvin on alkanut tämä kausi ainakin täällä otteluennakoiden ja -raporttien puolella. Vielä pikku tärppejä tulevista kokoonpanoista ja poissaoloista voisi lisäillä tänne, niin saisi vähän enemmän odotusarvoa otteluihin.