FC Peltirumpu- STPS 0-2 (0-0)

  • Posted on: 31 July 2016
  • By: riku.laamanen

STPS 2-0 VOITTOON SARJAKÄRKI PELTIRUMMUSTA!!

Stepsin lähtöasetelmat peliin eivät olleet parhaat mahdolliset, kun matkasta puuttui muutama runkopelaaja kuten, Juuso "capitano" Kautonen ja Marko "maestro" Huttu. Jokainen kuitenkin tiesi ennen peliä, että tämä peli voitetaan. 

Ensimmäisen puoliajan alkupuolella molemmista joukkueista huomasi hermostuneisuutta, eikä kummankaan joukkueen peli lähtenyt kulkemaan. Tasaisen väännön tuloksena puoliajalle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toiselle puoliajalle stepsi lähti täysin eri ilmeellä. Tämä tuotti tulosta, kun 47 minuutilla Tommi "puupää" Ekmark puski pallon sisään erikoistilanteen päätteeksi. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta keltamustien kurinalainen puolustus nousi pelinratkaisijaksi. Stepsi kaunisteli vielä lukemia 90+4 minuutilla, kun Hiski "suomen vahvin lukiolainen" Ikonen vapautti Markus "mara" Riikilän läpi ja hänellä oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin. Näin juhlat olivat valmiina alkamaan ja kopin perustukset eivät meinanneet kestää keltamustista lähtenyttä desibeliä.

Stepsi majailee nyt neljäntenä sarjataulukossa, mutta yhden pelin vähemmän pelaanneena. Jos tämä rästipeli voitetaan nousee joukkue sarjakärkeen. Keltamustien seuraava peli on Kultsu/2 vastaan ensi launtaina 6.8 Kyrönniemen pyhätöllä. Joukkue toivoo, että katsojat tulevat antamaan tarvittavaa tukea tärkeää loppukautta varten!