HaPK - STPS

  • Posted on: 18 August 2017
  • By: teemu_pulkkinen
Matiya Matiya

HaPK – STPS

Lauantaina Savonlinnan jalkapalloilun ylpeys STPS matkustaa vieraaksi Haminaan. Haminan PalloKissat majailevat tällä hetkellä sarjataulukon viimeisenä, vaikka ovatkin osoittaneet viime aikoina pieniä heräämisen merkkejä.

STPS pääsee otteluun levänneenä ja hyvin harjoitelleena, kun taas Haminassa tahkotaan kolmatta peliä kahdeksaan päivään. Kaksi alla olevaa peliä eivät voi olla näkymättä haminalaisten otteissa viimeistään ottelun toisella puoliajalla. Savonlinnalaisten tulee luottaa omaan fysiikkaansa ja pitää ottelussa tempoa yllä.

Toki STPS:lläkin on muutamia poissaoloja, Haminassa kun pelataan. Kokeneesta kaartista Markus Riikilä, Marko Huttu ja Teemu Pulkkinen ovat sivussa pakollisten poissaolojen tai loukkaantumisten vuoksi. Laajan pelaajamateriaalinsa vuoksi STPS saa jalkeille kuitenkin iskukykyisen joukkueen, jonka ainoa tavoite on jatkaa kahden ottelun voittoputkea.

Savonlinnalaisilla on alla hieno 4-1 kotivoitto IPSistä, joka tuli hienon esityksen jälkeen. Haminassa neljän maalin tekeminen ei perinteisesti ole helppoa, eikä niin montaa maalia toivottavasti tarvitakaan. Puolustuslinja Kuntonen-Nykänen-Pulkkinen-Malinen takanaan maalivahti Matiya jatkaa myös Haminassa, joten yksikin maali HaPKin verkkoon saattaa riittä.

Lppukauden ajan STPS -maalia vartioiva Matiya Matiya lähtee Haminaan rennon letkeäsi:

”Joo..ykkäsveskarin paikka aukesi, kun Mikko Bergström on loppukauden sivussa. Otan kiinni kaikki pallot, jotka saan.”

Olet näyttänyt epäilijöille pitkää nenää viime otteluissa, torjuit rankkarinkin edellisessä ottelussa:

”Joo..eipä näitä kannata liikoja ressailla. Kiva on pelata ja vielä kivempi onnistua. Vielä kun pääsisi vähän useammin reenaamaan niin olisi hyvä.”

Kannusta STPS voittoon lauantaina! Yhdessä olemme vahvempia!

HaPK-STPS Hamina lauantaina 19.8  klo.15.00

Seuraa ottelua täältä:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&793358&M3