Purha-STPS 2-3 (2-1)

  • Posted on: 23 August 2016
  • By: riku.laamanen

STPS niukkaan voittoon Purhasta

 

STPS matkasi lauantaina Purhan vieraaksi Inkeroisiin, jossa ei ennakkoon ollut yhtään helppoa pistettä irtoamassa. STPS joutui lähtemään peliin hiukan poissaoloista kärsineenä, mutta kentälle asteli kuitenkin vahva nippu runkopelaajia.

Peli lähti käyntiin keltamustien hallinnalla, ja peli näytti hyvältä; keltamustat loivat paljon vaarallisia hyökkäyksiä. Hyökkäysinto kostautui puolustuksen kustannuksella, kun Purha oli kuitenkin joukkue, joka sai tehtyä ensimmäisen maalin. Täydellisen nukahduksen päätteeksi pallo lipui maalivahti Lassi Rahikaisen taakse. Kuitti oli kuitenkin nopea, ja alle minuutti edellisestä Zakaria Abahassine tuikkasi pallon maaliin Eetu Harmoisen ja Rasmus Myllyksen näyttävästä esityöstä.

Tästä eteenpäin STPS hallitsi edelleen kenttätapahtumia, mutta valitettavasti puolustus ei gtänään ollut kaikkein tiukimmin tilkitty ja vastustaja rankaisi vajaa kymppi ennen taukoa. Tauolle mentiin Purhan 2-1 johdossa.

Puoliajan jälkeen kentälle asteli sisuuntunut ja tavoitteen sisäistänyt joukkue. Alkuun näytti siltä, että maalia ei tulla näkemään millään, mutta viimein Ari-Matti Meriläinen viimeisteli hienosti tasoihin. Draama ei ottelun loppupuolelta puuttunut, kun Myllys otti suoran punaisen vartti ennen loppua. Kaikesta huolimatta keltamustat eivät lannistuneet, ja 78. minuutilla Meriläinen laittoi pallon alakulmaan ja viimeisteli loppulukemat 2-3.

Joukkue esitys ei ollut missään nimessä tasapainoinen, mutta joukkue osoitti sisukkuutensa ja taistelutahtonsa olevan kohdallaan mestaruustaistoon. Erityismainintana Lassi Rahikaisen taistelu pelata murtuneella kylkiluulla koko toinen puolisko.

STPS jatkaa taisteluaan Kaakon kolmosen kärkisijoista ensi lauantaina Mikkelissä, kun vastaan asettuu aina inhottava SavU.