Region´s cup: Harjun Potku- Edustus STPS 0-1 (0-0)

  • Posted on: 7 June 2016
  • By: riku.laamanen

Avauskokoonpano:

 Rahikainen Lassi; Huotari Sakari, Ekmark Tommi, Ikonen Hiski, Kuntonen Miika; Riikilä Matias, Riikilä Markus, Kautonen Juuso(C), Meriläinen Ari-Matti;Abahassinen Zakaria, Myllys Rasmus. Vaihtopenkki; Gabriele Scotto 

 

Ottelu alkoi tasaisesti, kun molemmat joukkueet tekivät paljon helppoja syöttövirheitä ja pallonmenetyksiä. Pikkuhiljaa ottelu alkoi kääntyä vierasjoukkueen hallinnaksi. Nuoremman Riikilän laidasta Stps pääsi monesti hyökkäämään. Tommi ’’X-Mark’’ Ekmark oli liekeissä ja nousi monesti päättämään hyökkäyksiä. Hänelle myös siunaantui ensimmäisen puoliajan paras maalintekopaikka, kun hän pääsi puolittaiseen läpiajoon, mutta ampui pallon sivuverkon väärälle puolelle. Itse hän kommentoi tilannetta näin ’’Olin varma maaliputken jatkuvan, joten rupesin jo suunnittelemaan tuuletusta ja unohdin tehdä maalin’’. Ylimääräisiä sydämmen tykytyksiä tuli, kun Zakke ’’pettämätön tilannekatse’’ Abahassinen kaatui pahannäköisesti ja loukkasi olkapäätään, mutta kovana jätkänä hän pystyi jatkamaan ottelua. Ensimmäinen puoliaika kokonaisuudessaan oli laiskaa pelaamista. 

 

Puoliajalla kuitenki jokainen päätti parantaa peliään ja antaa kaikkensa joukkueelle. 

 

Toinen puoliaika oli enemmän vierasjoukkueen hallintaa, kun kotijoukkue alkoi väsymään ja Stps paransi peliään kokoajan. Maali syntyi keskityksen jälkitilanteesta, kun pallo tuli 5 metrin viivalle Markus ’’mara’’ Riikilän jalkaan, joka ampui pallon voimalla  verkkoon. Hetkeä myöhemmin Juuso Kautonen, joka oli pyhittänyt koko viikonlopun urheilulle vapautti Rasmys Myllyksen upealla syötöllä, Myllys otti korkean pallon upeasti haltuun vasemmalla pakaralihakselaan, mutta viimeistely ontui totaalisesti. ’’Näin maalin kahtena ja tällä kertaa valitsin väärän maalin’’ Myllys kommentoi ottelun jälkeen. Ottelun loppussa kotijoukkue sai muutamia vastahyökkäyksiä, mutta Stpsn soturit kestivät ja pitivät maalin puhtaana.

Cupjuna etenee siis kovaa vauhtia, ja seuraavana vastustajana keltamustilla on FC Honka/Akatemia Espoosta.