SavU - STPS

  • Posted on: 2 September 2017
  • By: teemu_pulkkinen

 

Lusikka soppaan!

SavU – STPS

Hetken päästä eli tänään klo 15.00 Mikkelin Rantakylän kentällä starttaa STPSn vierasottelu Savilahden Urheilijoita vastaan. SavU on sarjassa toisena ja pyrkii hätyyttelemään MyPaa sarjan kärjessä. Voitolla STPSstä se nousisi pisteen päähän sarjan kärkipaikasta eli noususta Kakkoseen.

STPSllä on siis oiva mahdollisuus pelata oman pussinsa lisäksi myös MyPan pussiin. Ilman Savonlinna-Mikkeli vastakkaisasettelua voitaneen todeta, että savonlinnalaiset toivoisivat hienon ja perinteikkään myllykoskelaisjoukkueen nousevan sarjaporrasta ylemmäs. SavUn rahkeet kun taitavat Kakkoseen olla liian kevyet.

STPS lähtee Rantakylään kahden vaihtopelaajan turvin. Avauskokoonpano on jälleen timanttia, kun kapteeni Marko Huttu sekä puolustuksen varma pelinrakentaja Miika ” Kune” Kuntonen palaavat miehistöön. Yleensä SavUn vieraana pisteitä on vaikea saada mukaansa, mutta pitämällä nollat omassa päässä pisteet ovat taatut. Maaleja ropisee puoleen ja toiseen Rantakylän jo syksyisellä veralla. Tästä esimerkkinä SavUn edelliset pelit, jotka ovat päättyneet 4-3 sekä 6-0.

SavU on järjestänyt itselleen mieluisen sarjaohjelman, eikä sillä ole lainkaan vierasotteluita enää jäljellä. Nähtäväksi jää, pystyykö STPS työntämään oman hopealusikkansa noususoppaan vai jääkö savonlinnalaisille pelkkä luu käteen.

Tätä kaikkea voit seurata täältä:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&793346&M3