STPS - FC Peltirumpu

  • Posted on: 15 September 2017
  • By: teemu_pulkkinen

Rummunpärinääkö Kyrkällä??

STPS – FC Peltirumpu

Lauantaina sateen kostuttamalle Kyrönniemen kentälle STPSn vieraaksi saapuu aina ärsyttävä FC Peltirumpu Kouvolasta. Viime vuosina Peltirumpu on keikkunut sarjan kärkipäässä, mutta tälle kaudelle ennustus oli toinen, sillä joukkueen terävin kärki suuntasi MyPaan. Kaikkien, paitsi itsensä hämmästykseksi Peltirumpu on pelannut koko kauden hienosti. Lauantaina se jahtaa kauden kymmenettä voittoaan ja sarjataulukossa se on tukevasti kolmannella sijalla. Tappioita sillä on vyöllään vain 2.

STPSllä on puolestaan edessä kasvojen pesun paikka. Viikko sitten se hävisi nolosti 1-5 lukemin keskikastin PeKalle. Ottelu oli täysin hengetön ja lukemattomat helpot virheet osoittivat, ettei mustakeltaisilla kaikki ollut viikko sitten kunnossa. STPSn mediajaosto on saanut käsiinsä tiedoston, jonka perusteella kotijoukkue on huomenna vahvempi kuin vähään aikaan. Kokoonpanoon paluun tekevät muun muassa Jesse Jäppinen, Joona Kulmala, Valtteri Similä ja Teemu Pulkkinen.

Rasmus Myllyksen dynaamiset venytykset ja Valtteri Similän loppuverryttelyliikkeet lienevät yksi avain Peltirumpujen kaatoon. Miten vastaat Valtteri?

”Olen koulutettu mies ja yliopistossa matkaan on tarttunut monenlaisia liikkeitä.”

Millä eväillä Peltirummun hyvä pärinä saadaan vaimennettua?

”Kyllä meidän pitää taas palata omalle tasolle ja osoittaa, että jalkapallo on kivaa, kun laittaa kaiken peliin yksilönä ja joukkueena.”

Terveiset kaikille, jotka tulevat huomenna katsomoon:

”Pari kuukautta sitten pelasimme vieraspelin ”rumpua” vastaan Kouvolassa. Siellä oli meidän omia faneja, joita PesäKarhuiksikin on kutsuttu ja meteli oli aivan mieletön koko pelin ajan. Toivottavasti huomennakin jalkapallon ystävät löytäisivät katsomoihin. Lupaamme maaleja!”

Peltirumpu ei tule käyttämään lyhyitä syöttöjä liikaa, vaan pelaa hyvin pelkistettyä ja tehokasta jalkapalloa. Onnistuessaan STPS ottaa muutaman tärkeän riiston hyökkäyspäässä ja voittaa ottelun kauniin pallonhallinnan kautta.

STPSn kokoonpano: Matiya, Malinen, Myllys, A.Pulkkinen, Nykänen, Jäppinen, Marttinen, Riikilä, Roivainen, T. Pulkkinen, Huttu ©, Kuntola, Kulmala, Pulakka, Mäkinen ja Similä.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!

STPS-FC Peltirumpu Kyrönniemellä lauantaina klo. 15.00

Liput 5€/3€ Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Kannattajakortilla vapaa pääsy.