STPS- HaPk 1-1 (0-1)

  • Posted on: 17 August 2016
  • By: riku.laamanen

Kaksi perättäistä kotivoittoa eivät saaneet jatkoa lauantaina Kesämaa-areenan tuulisessa iltapäivässä.

Kolmas peli kahdeksan päivän 

sisään näkyi selvästi STPS:n otteissa, ja tällä kertaa kotijoukkue joutui tyytymään tasapeliin. 

Stps avaus: Laukkanen; Harmoinen, Ekmark, Ikonen, Koskeli; Kuntonen, Pulkkinen, Kautonen(C), Riikilä; Huttu, Abahassinen

 

Pieni tekonurmi sai kotijoukkueen pelin sekaisin, ja syöttövirheitä ja pallonmenetyksiä tuli paljon. HaPk kuitenkin oli terävänä ja pääsi iskemään avausmaalin 9minuutilla. Stps kuitenkin pääsi mukaan peliin ja sai todellisen huippupaikan kun Markus "Mara" Riikilä kikkaili itsensä vapaaksi laidassa ja syötti maalineteen Marko "Maukka" Hutulle, joka laukoi epätyypilliseen tapaansa voimalla ja pallo lensi reilusti yli maalin. Epäonnistumista lohdutti kuitenkin huoltaja Jorma "Jodi" Rinkisen kommentti "ei se haittaa, hyvä yritys!" Ensimmäinen puoliaika oli muuten tasaista vääntämistä. 

 

Toinen puoliaika oli selvästi parempaa peliä kotijoukkueelta, joka sai pallonhallinnan ja vyöryi kohti vastustajan maalia. HaPK sai parhaan paikkansa vapaapotkusta noin 20metristä, mutta Immo Laukkanen otti upean torjunnan ja piti tilanteen 0-1:ssä. Tasoitus syntyi 71minuutilla kun Mara Riikilä syötti upeasti Zakaria "pettämätön tilannekatse" Abahassiselle, joka otti pallon rinnalla haltuun tyylikkäästi ja laukoi pallon maaliin. Viimeiset 20 minuuttia oli täydellistä kotijoukkueen hallintaa, ja vierasjoukkue joutuikin ottamaan 5 varoitusta. Kulmapotkujakin Stps sai runsaasti, mutta ei saanut niistä tehtyä maalia.