STPS- Kultsu/2 3-0 (1-0)

  • Posted on: 8 August 2016
  • By: riku.laamanen

STPS aloitti kolmen kotipelin putkensa 3-0 voitolla!!

Lauantaina kovavireinen Stepsi sai vieraita Lappeenrannan Joutsenosta, sillä Kyrönniemellä vastaan asettui Kultsu /2. Joukkueilla oli täysin erilainen lähtökohta otteluun, kotijoukkue taistelee kynsinhampain lohkon voitosta, kun taas vierailijat makaavat samaisen lohkon hännillä. Ennakolta voitiin siis odottaa molemmilta joukkueilta halua korjata pistepotti, ja Kultsu tahtoi varmasti saada myös kauden avausvoittonsa kotijoukkueen kustannuksella.

Stps starttasi otteluun kapealla, mutta sitäkin laadukkaammalla rosterilla, joka ei kelpuuttanut ottelusta kolmea pistettä vähempää. Peli alkoi täysin kotijoukkueen komennossa; se piti palloa ja hivuttautui kokoajan lähemmäksi vierailijoiden maalia, eikä yleisön tarvinnut kauaa odotella ensimmäistä täysosumaa sillä 18.peliminuutilla Antti "ilmatilanherra" Pulkkinen pääsi puskemaan kauniin keskityksen takatolpilta verkon perukoille. Vajaa vartti myöhemmin Stepsi sai jomahdollisuuden sinetöidä ottelun pilkulta, vastustajan pelaajan ottaessa suihkukomennuksen toisella keltaisella kortilla. Markus "tikkari" Riikilä, joka ei usein kyseiseltä paikalta erehdy, joutui tällä kertaa katsomaan miten maalivahti venytti onnistuen pitämään pelivälineen poissatolppienvälistä. Taukoon asti Stepsi väänti onnistumatta kuitenkaan luomaan mitään vaarallista, joten tauolle mentiin tilanteessa 1-0.

Toisella puoliajalla kotijoukkue noudatti selkeästi enemmän pelitapaansa ja oli huomattavasti kurinalaisempi ja yhtenäisempi, eikä vastustajalle annettu tilaa tai aikaa pallon kanssa. Stepsi pitipalloa ja haki kuumeisesti viimeistä niittiä pelille, joka lopulta saatiin lukuisten hukattujen maalipaikkojen jälkeen 76.peliminuutilla, kun Miika "kune" Kuntonen sai pallon jalkaansa boxin rajalla, ei höntyillyt vaan sijoitti pallon varmasti takakulmaan. Stps kaunisteli loppunumeroita vielä hetkeä myöhemmin, kun vaihdosta kentälle tullut Jukka-Pekka Pulakka näytti miten viimeistely hoidetaan ja latasi "heikommalla" jalallaan pelivälineen maalin yläkulmaan. Näin kotijoukkue onnistui ottamaan 3 pistettä ja jatkamaan voittokulkuaan.

Voiko Stepsin nykyvireestä olla tykkäämättä?!