STPS - LJK

  • Posted on: 30 June 2017
  • By: teemu_pulkkinen

STPS – LJK

Pulkkinen palaa pelikentille

Savonlinnan jalkapallon ylpeys STPS palaa viheriölle kolmen viikon sarjatauon jälkeen. Joukkue on päässyt harjoittelemaan hyvin ja harjoituksissa on ollut pelaajia jopa harvinaisen runsaasti. Kyrönniemen vihreä verkakin näyttää päivä päivältä enemmän vihreältä kuin keltaiselta, joten lähtökohdat lauantain keskikastin kamppailuun ovat positiiviset.

Vastustaja Lappeen Jalkapalloklubin kausi on sujunut tilastojen valossa samansuuntaisesti kuin STPS:llä. Maaliero on täsmälleen sama eli 10 tehtyä ja 10 päästettyä maalia. Pisteitä yhden ottelun enemmän pelanneella LJK:lla on kaksi savonlinnalaisia enemmän. Tasainen ottelu on siis luvassa.

Valmentaja Tuomas Silvennoisen vaativaa ja tällä kaudella myös melko haavoittuvaa pelisysteemiä on hiottu entistäkin timanttisemmaksi tauon aikana. Variaatioita pallonhallintaan on haettu ja tilanteiden tunnistamiseen ja niiden reagoimiseen on keskitytty. Myös erikoistilanteiden puolustamista on harjoiteltu.

Valmentaja iloitsee, että pitkäaikaispotilaatkin alkavat pikku hiljaa tervehtyä. Jukka-Pekka Pulakka, Jesse Jäppinen sekä Teemu Pulkkinen ovat jo aloittaneet joukkueen mukana harjoittelun. Välilevyn pullistumisesta pelikuntoon toipunut Pulkkinen luultavasti pelaa ensimmäiset minuuttinsa lauantaina Kyrönniemellä ja on siitä luonnollisesti innoissaan:

”Joo. Tarkoitus on pelata lauantaina. Viimeksi olen virallisen pelin pelannut 26.9.2015 STPS-KuP pelissä. Vettä on Kyrönsalmessa ehtinyt virrata lähes kaksi vuotta.”

Pulkkinen arvioi omaa kuntoaan arvoituksellisesti:

”Ei tässä kannata pelipaita auki lähteä pitkin kenttää spurttailemaan, mutta aika paljon huonommassakin kunnossa olen pelejä pelannut. Koko talvi ja kevät on jumpattu ja on aivan mahtava fiilis astella kentälle ja harrastaa jalkapalloa. Tää on aika kiva peli.”

Joukkueen otteita Teemu on seurannut tarkalla silmällä:

”Nuori joukkuehan meillä on, joten paljon on opettelemista. Jätkät kehittyvät kuitenkin kovaa vauhtia ja olisi hienoa nähdä, että oman kylän junnuja alkaisi tätä tahtia Edustukseen tulla joka vuosi. Tietty päämäärätietoisuus, jämäkkyys ja oma ajattelu saisi näkyä kentällä paljon nykyistä enemmän.”

Seuraavassa neljä pointtia lauantain ottelua varten:

  1. Pääseekö STPS vastustajan kymppialueelle riittävän usein vai pyöriikö pallo vain omalla puolustusalueella?
  2. Tekeekö vastustaja yhtään erikoistilannemaalia?
  3. Pelaako Pulkkinen ja millä tehoilla?
  4. Hieno sää, lauantai ja jalkapalloa Kyrönniemellä. Täyttyykö katsomo?

Tule nauttimaan lauantaina Kyrönniemen urheilukentälle Savonlinnan parasta futista.

Yhdessä olemme vahvempia!

STPS – LJK Lauantaina 1.7. klo 15.00 Kyrönniemi

Liput 5€/3€

Kannattajakortilla vapaa pääsy.