STPS - MyPa

  • Posted on: 28 September 2017
  • By: teemu_pulkkinen
Antti Ruuskanenkin kannattaa STPS:ää.

Upea tapa lopettaa jalkapallokausi!

STPS – MyPa

STPS valmistautuu parhaillaan kauden viimeiseen otteluunsa. Varsinaista panosta sarjasijoituksen muodossa kummallakaan joukkueella ei enää ole, mutta silti luvassa on savonlinnalaisen jalkapallokauden suurin spektaakkeli. Myllykosken Pallo on varmistanut nousunsa Kakkoseen ja siksipä tämän perinteikkään seuran kannattajat tulevat Savonlinnaan juhlimaan kauden päätöstä. Kaksi bussilastillista vierasjoukkueen faneja takaavat tunnelman Kyrönniemellä. Savonlinnalaisilla jalkapallon ystävillä on ainutlaatuinen tilaisuus tulla näkemään ja kokemaan alasarjajalkapalloilun fanikulttuuria livenä. Toivottavasti STPSkin saa oman faniryhmänsä lauantaina liikkeelle.

STPS tulee sijoittumaan sarjataulukon puoleen väliin. Tämä on ehdottomasti pettymys hyvän viime kauden jälkeen. Positiivista kaudesta löytyy kuitenkin paljon. Oman seuran kasvatteja nousi edustuksen pelaajarinkiin useita ja muutama kipusi kauden aikana jopa avainpelaajien joukkoon. Tästä on erittäin hyvä jatkaa seuraavalle kaudelle.

Lauantaina vastus tulee olemaan kesän kovinta luokkaa. MyPan saldo kauden 17 pelistä on murskaava. 16 voittoa ja yksi tasapeli maalieron ollessa 54 tehtyä ja kuusi päästettyä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli STPS:ltä melko hyvää peliä, mutta silti ottelu päätty 0-5 tappioon. Lauantaina kotijoukkue joutuu siis kotikentällään todelliseen myllytykseen.

STPSn General Manager Juuso Kautonen ei kuitenkaan heitä kirvestä kaivoon, vaan luottaa päätösottelun taikaan:

”Kaikkihan olettaa, että MyPa tulee tuhoamaan meidät, mutta uskon, että meillä on iskun paikka. Teemme muutamia muutoksia alakertaan ja tarkastelemme pelikirjaa hieman, joten olemme valmiina yllätykseen.”

Oletko tosissasi?

”No oishan se he****tin letkeetä, jos pystyttäis pistämään kampoihin. Nyt ei tarvitse konkareidenkaan säästellä mitään, joten kauden paras STPS on kentällä varmasti!”

Myllykosken Pallon riveistä löytyy myös Kaakon Kolmosen maalikuningas. Jussi-Pekka Rämä on pommittanut 17 maalia tällä kaudella. Toinen seuraamisen arvoinen pelaaja on STPS-kasvatti Heikki Pulkkinen, joka saa luultavasti viimeisen kerran urallaan vastaansa kaksi pikkuveljeään.

Nyt jos koskaan on aika tulla katsomaan savonlinnalaista jalkapalloa!

STPSn kokoonpano lauantain kamppailuun:

Matiya, Pulkkinen A., Pulkkinen T., Huttu C, Malinen, Marttinen, Similä, Kulmala, Nykänen, Myllys, Kuntonen, Jäppinen, Mäkinen ja Roivainen.

Lauantaina 30.9. klo. 14.00 STPS – MyPa

Liput 5€/3€

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Kannattajakortilla vapaa pääsy.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!