STPS- Pe-Ka

  • Posted on: 8 September 2017
  • By: teemu_pulkkinen

STPS – PeKa

Myyränkolot on paikattu, joten lauantaina Kyrönniemellä nurmi on samettisin tällä kaudella. Vieraaksi saapuu Kotkan Peli-Karhut, joka on saalistanut edellisen kerran kolme pistettä heinäkuussa Virkyn vieraana.

Pe-Ka esiintyi vahvasti alkukierrokset keikkuen aivan sarjan kärkipäässä. Heinäkuun jälkeen suuntaus on ollut alaspäin ja lauantaina STPS voi luisuttaa kotkalaiset lopullisesti sarjan pohjamutiin.

STPSn pelaajamateriaali on kutistunut ja kutistunut syyspäivien lyhetessä, mutta voiton pitää olla ainoa tavoite. Viime otteluissa vahvoja otteita esittänyt Jesse Jäppinen on kipeä, eikä ole avauskokoonpanossa lauantaina. Sivussa ovat myös muun muassa pitkäaikaispotilaat Hiski Ikonen, Otso Suonpää sekä Ari-Matti Meriläinen.

Avauskokoonpanollinen laadukkaita pelaajia STPSllä kuitenkin on. Kahdessa edellisessä pelissä savonlinnalaiset ovat pelanneet kolmen topparin taktiikalla ja luultavasti samalla taktiikalla jatketaan. Pe-Ka ei ole sarjan parhaiten prässäävä joukkue ja STPSn on pystyttävä puhkomaan vieraiden ensimmäinen linja suhteellisen helposti. Savonlinnalaisten tarkoituksena on puhkoa linjoja keskikaistan kautta , jolloin hyökkäys on mahdollisimman vaarallinen. Toki Rasmus Myllyksen nopeat jalat laidalla laittaa Pe-Kan laitapuolustajat puntariin useaan otteeseen.

STPSn nuori Elmeri ”super-sub” Marttinen on iskenyt valtaisat tehot kotikentällään. Toivottavasti Marttinen onnistuu myös avauskokoonpanosta, sillä valmentaja Silvennoinen tuskin jättää tällä kertaa tätä nuorta maalinsylkijää vaihtopenkille.

Huhujen mukaan katsomoon saadaan kunnolla väriä ja meteliä, kun Itä-Suomen Yliopiston Savonlinnan kampuksen opiskelijat ovat palanneet kaupunkiin ja kannustamaan omiaan. STPSn Mikko Bergström, Tuomas Silvennoinen sekä Joona Kulmala saavat kuulla ”omiensa” kannustuksen, joka mitä luultavimmin ei jää pelkkään kannustuslaulujen huuteluun, vaan luvassa lienee muutakin.

STPS:N KOKOONPANO:

Pulkkinen A., Kulmala, Nykänen, Kuntola, Matiya, Myllys, Marttinen, Malinen,Riikilä, Pulakka, Mäkinen, Roivainen ja Huttu C.

Tule, näe ja koe STPS!

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA

STPS-Pe-Ka Kyrönniemellä lauantaina klo.15.00

Liput 5/3€. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Kannattajakortilla vapaa pääsy.