STPS Peltirummun kaatoon Kouvolaan

  • Posted on: 29 July 2016
  • By: riku.laamanen

STPS Peltirummun kaatoon Kouvolaan

 

Viime viikon cup tappion Pallo- Iiroille kokeneen joukkueen pelit jatkuvat nyt Kaakon kolmosessa. Vastaan asettuu lauantaina Kouvolassa FC Peltirumpu. Joukkueen hyvän voittoputken katkaissut cup- ottelu on herättänyt joukkueen toden teolla. Viikon mittaan treeneissä on nähty todella hyvää tekemistä, ja asenne on aivan tapissaan koko keltamustalla laumalla.

Peltirumpu on STPS:lle tuttu vastustaja viime vuosilta, ja vastustaja on useaan kertaan huomattu todella vaaralliseksi joukkueeksi. Keväinen kotitappio Peltirummulle kaivelee vielä monen pelaajan mielessä, ja Valmentaja Tuomas Silvennoinen toivookin, että tästä pettymyksestä saadaan kaivettua vielä se viimeinenkin lataus lauantaiseen iltapäivään. Joukkue kokee kuitenkin muutamia poissaoloja lauantaina; Kapteeni Juuso Kautonen kärsii yhden ottelun pelikieltoa, ja Olli Koskeli on poissa myös. Joukkue on kuitenkin täynnä laatua, ja jalkeille saadaan takuuvarmasti iskukykyinen kokoonpano.

Luvassa Kouvolassa on siis sarjan kärkikamppailu, josta tuskin tunnetta ja latausta puuttuu. Voitolla keltamustat nousisivat sarjan kärkeen. Peltirumpu taas vahvistaisi asemaansa sarjan kärjessä voittaessaan ottelun.

Tuomaksen sanoin: ”seuraava maali on meidän”.