STPS-Purha 4-0 (1-0)

  • Posted on: 12 June 2016
  • By: riku.laamanen

KAUDEN TOINEN KOTIVOITTO!!!
 

STPS sai lauantai-iltapäivänä vieraita Inkeroisista, kun Purha saapui Kyrönniemen stadionille.

Kotijoukkueen avauskokoonpano: Rahikainen Lassi, Ekmark Tommi, Huotari Sakari, Pulkkinen Antti, Ikonen Hiski, Riikilä Markus, Huttu Marko, Kautonen Juuso(K), Meriläinen Ari-Matti, Kuntonen Miika, Seppänen Topi
Vaihtopenkki: Myllys Rasmus, Haamed Hamiid Thaaer, Koskeli Olli, Harmoinen Eetu, Pulakka Jukka-Pekka

Ensimmäinen puoliaika alkoi melko tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet saivat luotua puolittaisia maalintekopaikkoja. Varsinkin kotijoukkueen Ari-Matti Meriläinen säväytteli terrierimäisillä harhautuksillaan, mutta maaliverkko ei soinut. Vihdoin pelikellon näyttäessä aikaa 23min Miika Kuntonen sai pallon ja pisti kierteisen läpisyötön Marko Hutulle, joka karkasi pahantekoon ja pisti koko Purhan alakerran umpisolmuun vieden Savonlinnalaiset 1-0 johtoon!
Ensimmäinen puoliaika oli kaiken kaikkiaan tasaista vääntöä ja puoliajalle lähdettiin 1-0 kotijohdosta.

Toiselle puoliajalle Savonlinnalaiset tulivat selvästi aktiivisemmalla jalalla ja alkoivat vyöryttämään vaarallisia hyökkäyksiä kohti Purhan maalia. Ajassa 57min Topi Seppänen pääsi irti hienon kuvion jälkeen ja sijoitti upeasti takakulmaan tilanteeksi 2-0. Muutama minuutti lisää ja sama mies rokotti vieraita päivän toisella osumallaan kirjoittaen tauluun lukemat 3-0! Tästä ei kerennyt kulua kun 2minuuttia edellisestä ja Markus Riikilä viimeisteli loppulukemiksi 4-0.

STPS toi tuoreita jalkoja kentälle ja käytti kaikki vaihtonsa toisella puoliajalla. Pelinhallinta säilyi kotijoukkueella koko toisen puoliajan, eikä Purha päässyt muutamaaa tekopaikkaa lukuunottamatta vaarallisiin tilanteisiin. Kotijoukkueen esitys oli kokonaisuudessaan ehjä ja vahva, tästä on hyvä jatkaa!

Seuraavaksi STPS matkaa ensi lauantaina Mikkeliin hyvässä vireessä olevan MiPKin vieraaksi. Tiedossa on erittäin tärkeä ottelu kärkitaistelua ajatellen!