STPS Purhan kaatoon Inkeroisiin

  • Posted on: 19 August 2016
  • By: riku.laamanen

STPS Purhan vieraaksi

 

Stepsin kahden ottelun mittainen vierasturnee starttaa huomenna lauantaina klo: 15:00 Inkeroisista. Kesäkuun helteessä pelattu joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi STPS:n 4-0 voittoon. Tällöin Purhalla oli monia paikkoja muuttaa ottelun suunta kuitenkaan siinä onnistumatta. Purhalle on varmasti jäänyt paljon maaleja hampaankoloon, joten helpolla ei pisteitä tulla Etelä-Kouvolasta saamaan.  

 

Ottelu on Savonlinnan ylpeydelle elintärkeä Kaakkois-Suomen Kolmosen voittotaistelua ajatellen. Tällä  hetkellä sarjan kärkinelikon välillä on vain neljän pisteen ero – STPS:lla kaksi pistettä kärjessä majailevaan Peltirumpuun. Voitolla STPS siis siirtyy sarjakärkeen. Purha taas on juntannut itsensä tiukasti hiukan sarjan keskikastin alapuolelle.

 

Energinen Purha on kotijoukkueena äärimmäisen ikävä, kuten Stepsin kanssa tasapisteissä oleva MiPK sai jo todeta häviämällä Inkeroisissa 4-3. Metsän ja itikoiden keskellä pelattavasta ottelusta on siis odotettavissa kiihkeää kamppailua, jossa virheistä varmasti rokotetaan!

 

Vierasjoukkue on tällä hetkellä sarjassa seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa ja se on näkynyt myös harjoituksissa. Tuomas ”Welho” Silvennoisen laatimia kuvioita on hiottu kuntoon hyvällä onnistumisprosentilla ja maalinteko ei ole ollut yhdellekään pelaajalle ongelma. Asseri ”Poju” Kunttu tiivisti ottelun panoksen neljään sanaan: kaikki on omissa käsissä. ”Welho” Silvennoinen taas kahteen: COME ON!

 

Huh mitä jännitystä tarjoillaan Savonlinnan jalkapallofanaatikoille! Huh mitä fudishuumaa!