STPS - Ri-Pa

  • Posted on: 25 August 2017
  • By: teemu_pulkkinen
Miro-Ville Mäkinen

VALIOLIIGAKIERROS VAI OMAN KYLÄN STPS

STPS-RiPa

Ulkona +12 astetta ja vettä tulee taivaalta. Jäisikö sohvalle katsomaan Valioliigaa vai lähtisikö kannustamaan oman kylän poikien jalkapallojoukkuetta viileälle Kyrönniemelle? Siinä pulma, jota useat savonlinnalaiset jalkapallon ystävät joutuvat tulevana syksynä lauantaisin pohtimaan, sillä STPS pelaa vielä neljä kertaa kotikentällään tämän kauden aikana.

Mehän täällä toimituksessa vastauksen toki tiedämme. Oman kylän pojista koostuva STPS on ainoa oikea valinta. Tänä lauantaina vastaan asettuu sarjajumbo Ristiinan Pallo. Ri-Pa on voittanut tällä kaudella vain yhden ainoan pelin ja sekin tapahtui jo toukokuun alussa. Tasapelejä Ri-Pa on onnistunut kuitenkin kairaamaan useita, joten heittopussiksi sitä ei voi nimetä.

Kotijoukkue STPS koki edellisessä ottelussaan Haminassa häpeällisen tappion HaPKille maalein 4-1, joten tähän otteluun STPS tulee varmasti reippaalla jalalla. Loukkaantumishuolet ovat aiheuttaneet päänvaivaa valmentaja Silvennoiselle. Poissa lauantain ottelussa ovat varmuudella Marko Huttu, Valtteri Similä, Topi Seppänen (varvas), Otso Suonpää (selkä), Mikko Bergström (sääri). Hiski Ikonen (pää) ja Ari-Matti Meriläinen (takareisi) . Niinpä valmentajavelho onkin joutunut pohtimaan peliryhmitystä uudestaan ja tarkkasilmäisimmät ja valveutuneimmat katsojat saattavat muutoksia katsomoon asti havaita.

Poissaolojen myötä 8-9 pelaajaa kotijoukkueen avauksessa on STPSn omia kasvatteja, mikä on erittäin hieno lukema. Kotijoukkueen puolustustaakka helpottaa hieman se, että sarjan parhaisiin hyökkääjiin lukeutuva Miikka Oinonen teki tänään loppukauden sopimuksen Kakkosessa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden kanssa.

STPSn keskikentän dynamo Miro-Ville Mäkinen palaa kotijoukkueen avaukseen pitkästä aikaa.

”Nurmi on kauden parhaassa kunnossa ja toivottavasti sadekin sitä hieman kastelee. Silloin saamme parhaiten syöttöpelimme kulkemaan Jesen kanssa.”

Eli Jesse ”mediapersoona” Jäppinenkin nähdään avauksessa:

”Kyllähän se avauksessa on. Katotaan ettei vaan lähde leijumaan, kun on tuota mediamylläkkää ollut. Toivottavsti Jese pelaa hyvän pelin huomenna.”

Tule kannustamaan STPS voittoon!

STPS – Ri-Pa lauantaina Kyrönniemellä klo 15.00 alkaen.

Yhdessä olemme vahvempia!

Liput 5€/3€ Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Kannattajakortilla vapaa pääsy.