STPS- Virky

  • Posted on: 28 July 2017
  • By: teemu_pulkkinen

Pyhän Olavin päivän jalkapallo -show

STPS – Virky

Jos ei puhallinorkesteri, Tsaikovskin Jolanta tai nukketeatteri anna Pyhän Olavin päivään tarpeeksi potkua, on paras vaihtoehto suunnata helteiselle Kyrönniemen urheilukentälle seuraamaan kaupungin parasta futista. Kaakon Kolmosen syyskierroksen avausottelussa STPS kohtaa Lappeenrannan Virky:n.

Virky on tämän vuoden nousijajoukkue Nelosesta ja on napsinut pisteitä melko hyvällä tahdilla. Pari kierrosta sitten kaatui jopa suuri ja mahtava SavU. Kymmenestä pelaamastaan ottelusta lappeenrantalaiset ovat saalistaneet kolme voittoa ja kaksitoista pistettä. Kotijoukkue STPS:n saalis yhdeksästä ottelusta on kahdeksan pistettä.

Olavin päivän kunniaksi STPS lupaa jättää kentälle kaiken, mitä jätettävissä on. Edellisessä ottelussa Peltirumpua vastaan taisteluilme oli kohdillaan. Samaa vaaditaan jokaiseen otteluun. Kotijoukkue ei ole voittanut kertaakaan Kyrönniemellä tällä kaudella, joten nyt on korkea aika korjata tämä naurettava tilasto. STPS pääsee otteluun täydellä 18 pelaajalla, vaikka poissaoloja muutama onkin.

Kotijoukkueen jämäkkä toppari Jaakko Nykänen arvioi tulevaa kamppailua rennoin mielin:

”Koskaan en ole Olavin päivää viettänyt, mutta olen kuullut siitä paljon hurjia tarinoita. ”

Lämpeneekö soutajien sauna pelin jälkeen?

”Rinkisen Jodi kun on huoltajana, niin sauna lienee jo nyt lämmin. On kyllä hienoa olla osa tätä STPS –perhettä ja jatkaa tätä tarinaa huomenna. Toivottavasti yleisö löytää katsomoon ja pitää meteliä edes murto-osan edellispeliin verrattuna.”

STPS:n kokoonpano: Mikko Bergström, Matiya Matiya, Rasmus Myllys, Jukka-Pekka Pulakka, Valtteri Similä, Teemu Pulkkinen, Antti Pulkkinen, Jesse Jäppinen, Elmeri Marttinen, Simo Roivainen, Joona Kulmala, Jere Malinen, Miro-Ville Mäkinen, Miika Kuntola, Eetu Harmoinen, Jaakko Nykänen ja Marko Huttu.

Yhdessä olemme vahvempia!

STPS –Virky lauantaina Kyrönniemellä klo 15.00.