Talkoot

TALKOOTOIMINTA

Sinä jalkapallosta ja etenkin savonlinnalaisesta jalkapalloilusta pitävä henkilö, tule mukaan ympärivuotiseen talkootoimintaan hankkimaan varoja savonlinnalaiseen jalkapallotoimintaan!

SAVONLINNASALITALKOOT

Olemme solmineet Savonlinnasalin kanssa merkittävän yhteistyösopimuksen, joka vaatii meiltä panostamista varojen hankintaan jalkapalloseuran toiminnan turvaamiseksi ja kehittämiseksi.

Talkootyö käsittää Savonlinnasalilla järjestyksenvalvontaa, vaatenarikan hoitoa ja valvontaa, pysäköinnin ohjausta ja muiden tapahtumien hyvään onnistumiseen liittyviä toimintoja ja tehtäviä.

Tehtävä on haasteellinen, jota me omalla toiminnallamme muokkaamme hyvin palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Tuemme rahallisesti järjestyksenvalvontakoulutukseen osallistuvia talkoolaisiamme.

Savonlinnasalin talkootyöt ovat tänä vuonna (2017) lähinnä Edustus STPS ­Savonlinnan seudun palloseura ry:n Edustus­ ja Estura ­joukkueiden vastuualuetta. Pelaajat ja heidän edustajansa vastaavat ensisijaisesti naulakkopalvelujen ja pysäköinnin ohjauksen hoitamisesta.

Naulakkopalvelu­ ja järjestyksenvalvojiatehtäviä hoitaa myös suuri joukko aktiivisia seuratalkoolaisia.

Jokaisessa yleisötapahtumassa järjestyksenvalvojista vähintään puolella tulee olla voimassa oleva järjestyksenvalvoja­kortti ja lopuilla poliisilaitoksen hyväksymä tilapäinen lupa.

Tehtäväjako ratkaistaan aina tilannekohtaisesti, kuitenkin etukäteen. Pysäköinnin ohjaukseen tulevilla tulee olla säähän sopiva ulkovaatetus. Pysäköinnin ohjausta hoitavilla tulee olla siihen oikeuttava lupa, joka anotaan joillekin järjestyksenvalvontatehtäviin osallistuville, ajokortillisille henkilöille, ja mahdollisesti myös joillekin pelaajille. Narikassa (myös alanarikassa, silloin, kun se on käytössä) tulee olla koko ajan yksi aikuinen.

HUOM! Savonlinnasalilla pukeudumme pääsääntöisesti tummiin suoriin housuihin ja tummaan jakkuun/pikkutakkiin.

Tarkemman Savonlinnasalin naulakko­ ja järjestyksenvalvontatehtävien hoitoa koskevan yleisohjeistuksen saat sähköpostiisi ennen ensimmäistä kertaa tehtäviin tuloasi. Jos et ole sellaista saanut, ota yhteys Sointuun (yhteystiedot alla).

Tilapäisten järjestyksenvalvojalupien ja pysäköinninohjauslupien hakemisen hoitaa talkoovastaava yhdessä Savonlinnasalin henkilökunnan kanssa ja nämä tiedot, kuin myös tiedot kortillisista järjestyksenvalvojista, liitetään Savonlinnasalin huvilupahakemukseen.

OOPPERATALKOOT

Oopperajuhlien järjestyksenvalvontaa koskeva sopimus on tehty yhdessä Oopperajuhlien, Juniori-Sapkon ja Juniori-­STPS:n kanssa. STPS­-seurat tekevät Oopperajuhlilla tapahtumakohtaista yhteistyötä.

Jos et ole aiemmin toiminut oopperajuhlien järjestyksenvalvojana, ota yhteys talkoovastaavaan (yhteystiedot alla), niin saat kevään aikana tietoja lisää. Juhlilla tarvitaan kortillisten järjestyksenvalvojien lisäksi runsaasti henkilöitä, joille hankitaan juhlien ajaksi tilapäinen järjestyksenvalvojalupa. Tiedot kaikista tekijöistä liitetään Oopperajuhlien huvilupahakemukseen.

MUUT OLAVINLINNAN TALKOOT

Muista Olavinlinnan tapahtumista tietoa sen jälkeen, kun järjestyksenvalvontasopimukset on allekirjoitettu.

EDUSTUSJOUKKUEEN KOTIOTTELUT

Edustusjoukkueen kotiotteluissa on aina vähintään kaksi kortillista järjestyksenvalvojaa. Lisäksi tarvitaan henkilöitä lipunmyyntiin ja kioskiin. Kotiottelut pelataan huhti­toukokuussa Talvisalossa Kesämaa­Areenalla ja sen jälkeen Kyrönniemellä.

Ilmoita yhteystietosi ja niihin tulevat muutokset talkoovastaavalle. Saat päivitetyn Savonlinnasalin tapahtumalistan, tiedot oopperatalkoista, muista Olavinlinnan talkoista ja kotiotteluista sähköpostiisi.

Yhteistyöterveisin

Sointu Kumpulainen, talkoovastaava
puh 040 538 9896
sointu.kumpulainen(at)gmail.com